O MENI

Za trgovinico Frišna stojim jaz- Marša. Kočevka, ki jo je na koroško pripeljala ljubezen. Ker podobne trgovinice na koroškem še ni, sem videla priložnost za začetek neke nove zgodbe in poslovne poti.

Trgovinica je ime dobila povsem spontano. Nekega popoldneva se je moja svakinja spravila k likanju. Ker smo ženske "multipraktik na dveh nogah", se je vmes spomnila še imena :). Sprva me ime ni prepričalo, a se je izkazalo, da je idealno zame in za mojo trgovinico. Sem »frišna« korošica in koncept trgovinice je na koroškem nov in svež.

Frišna trgovina je svoja vrata odprla 6.10.2020. Nahaja se na glavni ulici v mestu Slovenj Gradec, natančneje na naslovu Glavni trg 39. Ko se sprehajate po ulici je ne morete zgrešiti, saj vas bo k pogledu vabila velika lično založena izložba.

Lokalno. Slovensko. Domače. je vodilo trgovinice. Na Frišnih policah lahko izbirate med zanimivi, posebnimi, unikatnimi, slovenskimi izdelki dobaviteljev iz cele Slovenije. Gre za prodajalno pretežno z živili, ne manjka pa tudi kozmetičnih izdelkov, izdelkov za vsakdanjo uporabo in izdelkov za nego kužkov. Prav poseben kotiček v trgovinici je namenjen tudi (bodočim) mamicam in malčkom. 

Moja vizija in razvoj podjetja je jasna. Jaz in podjetje bo vsak dan delovalo v skladu z načeli za varovanje okolja in podporo slovenskim podjetnikom. S podporo mene, pa boste del tega tudi vi. S skupnimi močmi in dobrimi dejanji nam bo uspelo obvarovati naravo, planet in drug drugega. Kupujmo zares slovenske izdelke in podprimo slovenske podjetnike.