TA STRLETOV SLADOLED

TA STRLETOV SLADOLED

Juhuhuuu.... Poletje in visoke temperature so tuuu 

Sama imam zelo rada poletje in vse kar pride z njim v paketu. V tem času si tudi privoščim večje količine sladoleda, čeprav je za sladoled vedno pravi čas - ni važno ali zunaj sonce žge ali pa so temperature krepko pod ničlo.

V svoji trgovinici ponujam domači Ta Strletov sladoled.

Gre za ročno izdelan  sladoled pakiran v biorazgradljivi embalaži. Dom Ta Strletovega sladoleda je na družinski kmetiji v okolici Ljubljane, kjer se že vrsto let ukvarjajo s predelavo lastnega kravjega mleka. Več o sami ideji, pridelavi in razvoju sladoledov pa sem se pogovarjala kar z idejno vodjo - Špelo Omahen Strle. 

Špela je na kmetijo priženjena in si je želela, poleg standardne ponudbe kmetije, kupcem ponuditi nekaj drugačnega pa vendar narejeno iz obstoječih surovin. Tako se ji je porodila ideja s proizvodnjo sladoledov.
Začetki so bili težki in polni izzivov, saj se je bilo potrebno spoznati s postopkom pridelave sladoleda, nabaviti potrebno opremo in zasnovati izgled ter zgodbo, ki bo kupce pritegnila k nakupu. Tako z razigranim dizajnom in domiselnimi poimenovanji slastnih sladoledov izstopa in pritegne našo pozornost, hkrati pa predstavi Strletovo kmetijo.

Vsi Strletovi sladoledi so narejeni iz skrbno izbranih sestavin. Mleko in mlečne izdelke uporabljajo izključno svoje, sami pa izdelujejo tudi sadne džeme, karamelo, čokoladno kremo, brownie, potico, ... Pri sami pridelavi sladoleda uporabljajo pravo sadje(v sezoni tudi sadje slovenskega porekla), ekološki trsni sladkor, 100% naravni emulgator in gozdni med lokalnega čebelarja.

 

V svoji trgovini stremim k pestri ponudbi slovenskih izdelkov majhnih proizvajalcev, tako boste z nakupom Ta Strletovega sladoleda podprli butično "sladoledarnico", svojim brbončicam pa kvalitetno razvajanje.