🎁 DARILEEEE 🎁

VESELI DECEMBER - mesec radosti, obdarovanja, smeha in druženja

V zadnjem mesecu v letu je norišnica. Se strinjate? Napenjamo možgane, študiramo kako obdariti svoje bližnje, čeprav si vsako leto rečemo, da si bomo sproti zapisovali kaj kdo potrebuje, si želi. Vsako leto ista pesem in vsako leto si to "prišparamo za konec". Ko končno dobimo idejo, se zapodimo v prepolne trgovske centre in hitimo po nakupih ter lovimo še zadnje popuste in druge ugodnosti.

No upam, da vam letos olajšam razmišljanje in vam dam idejo za letošnja darila. Namreč za vas imam pripravljene posebne, zanimive, uporabne darilne pakete katerih se bo razveselil vsak. V vsakem paketku se nahaja tudi del Frišne, a to naj bo presenečenje.

  • PAŠTAFRIK                                                          

Obožuješ testenine in rad eksperimentiraš v kuhinji? Mogoče poznaš koga, ki je navdušenec/-ka nad to italijansko specialiteto. Potem je ta paket kot nalašč narejen zate, zanj/-o!

V paketu so navadne tagliatelle(Šili testenine), čokoladne tagliatelle(Šili testenine), Toscana široki rezanci(Šili testenine), sol Frišna(Fina Isolana), omaka Šalša(Domače dobrote Metka), omaka Kaponata(Domače dobrote Metka)

Cena: 23,10€

  • IMUNIPAKET                                 

Paket je namenjen vsem, ki radi na naraven način spodbudijo delovanje svojega imunskega sistema.

V paketu je Bio aronija(Aronija čudežni sadež), ingver shot ODPORNOST(Agona), ingver shot ENERGIJA(Agona), ingverjev sok(Agona), kremni med MEDENI ŠOPEK(MrBee), čajna mešanica Soncezad(Fina Isolana)

Cena: 26,40€

  • ŽAR MOJSTER

Prijatelj, oče, brat, svak, morda tudi mama najraje poletne večere preživijo na verandi za roštiljem? Potem je paket ŽAR MOJSTER idealno izbira za darilo.

V paketu je čili omaka RUMENA MRZLICA(Čili Napoj), čili posip stopnje 2(Čili Napoj), čili sol(Čili Napoj), čili omaka SWEET(Čili Pohorc), sol Grill(Fina Isolana)

Cena: 30,50€

  • ZA NAJU

Moliere je zapisal, da je treba priznati, ljubezen je velik učitelj, saj človeka nauči biti, kar ni bil nikoli. Podarite svojemu partnerju/svoji partnerici ta paketek in se prepustita užitkom in okusom, ki vam jih ponuja.

V paketu je kremni med SLASTNI LEŠNIK(MrBee), med KOSTANJEVA PRIPOVED za zaljubljene(MrBee), masažno olje MAJA(Katarinca), Rožni sirup(Domače dobrote Metka)

Cena: 33,70€

  • PO JUTRU SE DAN POZNA

Za dober začetek dneva si privoščite nekaj iz paketka ter si tako pripravite pravi slovenski zajtrk.

V paketu je Granola z malinami(Fruštek), kava Indonezija SUMATRA(Escobar), marmelada marelica(Domače dobrote Metka), marmelada figa(Domače dobrote Metka), Arašidovo maslo s koščki(Rok´s nutt butter)

Cena: 21,20€