ANJINI DOMAČI ŠTRUKLJI

ANJINI DOMAČI ŠTRUKLJI

Verjetno je že vsak izmed nas doma poskusil pripraviti domače štruklje. Bodisi ste sami zamesili testo, pripravili nadev bodisi ste testo kupili in pripravili le nadev. Kaj hitro ste ugotovili, da sama priprava in kuha štrukljev ni tako enostavna in vzame kar nekaj časa. Če vam časa primanjkuje, vam pa se tako "lušta" štrukljev 🤤 je Anna za vas pripravila odlično rešitev – domače že kuhane štruklje.

 

Ko sem Anno vprašala kako se začne njena zgodba, mi odgovori: »Če dobro pomislim, moja zgodba zveni precej filmsko.«

Anna je v Slovenijo iz Ukrajine prišla po naključju, tu pa jo je zadržala ljubezen – do naše prelepe dežele in njenega moža.

Strast do dobre domače hrane, želja po sitih in zadovoljnih ljudeh, gostoljubnost, dober okus in marljivost jo je pripeljalo k gostinstvu. Vedno je treba nekje začeti in delo v različnih domačih gostilnah je v Anni vzbudilo ljubezen do tradicionalne slovenske kuhinje. S časoma je opazila, da jo delo v gostilni nekako omejuje, želja po nečem svojem pa je rastla. Tako si je zastavila cilj – biti sam svoj šef in preživeti več časa z družino. Kaplja čez rob so bili nori decembrski urniki, in ravno takrat, v najbolj stresnem obdobju leta jo je prešinila ideja: ŠTRUKLJI!

 

Zakaj izbrati Anjine štruklje?

  • vsebujejo manj moke, a več skute,
  • vsebujejo manj sladkorja,
  • vsi so narejeni ročno - testo zamešeno in razvaljano ročno
  • skuhani, narezani, spakirani in zamrznjeni,
  • pakirano po 1kg

Nabor okusov je velik, saj lahko poleg bolj eksotičnih - pomarančni ter sezonskih  - drobnjakovi in čebulno-proseni, izbirate med pehtranovimi, ajdovimi z orehi, veganskimi in štruklji z lešniki, mandlji in limonino lupinico. Seveda pa ni pozabila tudi na klasiko v slani in sladki različici.

 

Štruklji so tradicionalna slovenska jed in to je tudi vodilo Anjinih štrukljev. Na voljo so v fizični trgovinici Frišna na Glavnem trgu, omogočena pa je tudi dostava do vrat v nekatere občine po Koroški.

Vabljeni in dober tek 😋